Våra tjänster

Vi levererar helheten till dina tillställningar. Allt från dukningen, livemusiken, maten till städningen och ordningsvakterna. Behöver din tillställning A-rättigheter och ni saknar personal som får vara ansvarig, ta kontakt.

Hos oss kan du få allt från den lilla hemmamiddagen till en matupplevelse med Kobebeef kombinerad med en vinprovning.För restaurangen så fungerar vi också som freelance när ni har behov av extra personal.Nedan följer vårt sortiment av de tjänster som vi erbjuder. Har du tankar kring annat än vad som skrivs här så tveka inte att ta kontakt, vi hjälper dig i mån av möjlighet.

Behöver din restaurang hjälp pga. sjukdom, specialevent eller har ni bara annars för mycket jobb? Se vår happeningskalender för att kolla om vi har ledigt just dina datum eller ring oss ett samtal.

Ta kontakt!

Vi träffar kunden på förhand och kommer fram till en meny. Vår catering är tänkt att ge Dig som kund ett billigt alternativ. Vi fakturerar endast effektiva arbetstimmarna och köper allt på ditt konto eller fakturerar direkt enligt kvittenser på inköpta råvaror. Vi kommer över de flesta råvaror billigare än vad du själv har möjlighet till, vilket resulterar i ännu billigare fest.
Ett event blir aldrig lyckat utan bra ”plockmat”. Vi kommer på förhand överens med kunden kring vilken typ av plockmat man vill ha. Vi tar också hand om dryckesrekommendationer eller anskaffningar.
Bröllop hör till vår specialitet.
Eftersom att vi vet att detta är den viktigaste dagen i kundens liv så tar vi bröllop på största allvar. Vi har 12 års erfarenhet av bröllopscatering. Vi träffar dig som kund i god tid före bröllopet och kommer gemensamt fram till en meny. Efter detta håller vi regelbunden kontakt ända fram till den stora dagen. Du som kund bestämmer själv hur mycket av arbetet vi ska göra. Allt från dukning och fram till att lokalen är städad. Ta kontakt så berättar vi mera!
Har du bjudit hem gäster men har inte lust eller tid med förberedelserna? Låt oss ta hand om köket med allt från förberedelser till diskning. Med en kock hemma förvandlas ditt kök och ditt bord till en restaurang kvällen till ära. Vi kommer gemensamt fram till kvällens meny och dyker upp två timmar före middagen och förbereder allt i ditt kök. Antingen deltar du i matlagningen och på det viset kanske får lite tips om matlagningen eller så slappnar du av i soffan.
Vi levererar gärna mat till möhippor och svensexor.
Ta kontakt i god tid så kan vi gå igenom er dag och få fram den bästa menyn enligt er smak.
Vill du bjuda på mat, snittar eller annat tilltugg under mässan? Tycker du att det vore mera tilltalande för en mässbesökare att bjuda på lite tilltugg istället för pennor och ”krimskrams”. Behöver du en kock till detta?
Vi hjälper dig gärna med detta, ta kontakt för offert!
Vi gör all mat tillsammans och efteråt sätter vi oss ner och smakar på våra mästerverk.

Italiensk mat
Fransk mat
Spansk mat
Matlagningskurser för barn.
MI kurser
Vinprovning
Matlagning för män
Mera avancerad matlagning
Trerätters finedining
Matlagning för barn

Har du egna idéer? Ta kontakt så försöker vi ordna enligt dina önskemål.

En av Rent a chef´s verksamheter går ut på att en förening, klubb, skolklass eller i princip vem som helst som vill ha lite extra pengar i sin kassa arrangerar en middag tillsammans med oss i en lokal i Närpes eller på annan ort. Vi kommer på förhand överens om menyn, pris samt hur stor del av lunchen som går till föreningen.

Ordningsvaktstjänster

Behöver ditt arrangemang ordningsvakter också? Ta kontakt, vi jobbar med ett stort antal utbildade ordningsvakter.

A rättigheter

Vill du att det ska säljas alkohol på din tillställning? Vi har ett nära samarbete med Café J&P i Närpes som gärna står för den biten. Ta kontakt för mera information.

Menyer

Vi träffar kunden så fort som möjligt före tillställningen och går igenom dagen/kvällen. Vi tar fram en meny enligt kundens önskemål genom att tillsammans se vad som skulle passa just på denna tillställning. Inga menyer är för simpla eller avancerade för oss. Om kunden har tillgång till egna råvaror ser vi detta som ett stort plus eftersom av vi gillar lokalproducerat.

Presentkort

Ge bort en gourmékväll till dina vänner. Vi åker hem till dem och gör maten för dagen/kvällen. Fungerar även med våra övriga tjänster (Kurser, vinprovningar m.m.)

Föreläsningar, stand up och livemusik

Vi ordnar föreläsningar, stand up comedy och konserter med jämna mellanrum. Har ni en föreläsare, ett band eller en stand up komiker ni vill ha hit, tag kontakt så gör vi vad vi kan.