Palvelumme

Toimitamme koko paketin tapahtumiisi. Kaikki kattauksesta, livemusiikista ja ruuasta siivoukseen ja järjestyksenvalvontaan. Mikäli tarvitsette A-oikeudet eikä teiltä löydy vastuukelpoista henkilökuntaa, ottakaa yhteyttä.
Meiltä saat kaikkea kotipäivällisestä viinin maistajaisilla yhdistettyyn Kobebeef-elämykseen.

Ravintoloille annamme freelance-apua tarvittaessa.

Alla palveluvalikoimamme. Ota yhteyttä mikäli sinulla muita ideoita niin autamme mahdollisuuksien puitteessa.

Tarvitsetko apua ravintolaasi sairauden, tapahtuman tai kiireen takia? Katso tapahtumakalenteristamme onko meillä vapaata silloin tai soita.
Tapaamme asiakkaan ennakkoon ja sovimme menyyn. Palvelumme tarkoitus on antaa asiakkaalle edullinen vaihtoehto. Laskutamme ainoastaan tehokkaat työtunnit ja teemme hankinnat sinun laskuusi tai veloitamme kuittien mukaan. Saamme useimmat tuotteet halvemmalla kuin asiakas, joten juhlista voi tulla vieläkin edullisemmat.
Onnistuneen tapahtuman takuuna on hyvä ”naposteltava”. Sovimme asiakkaan kanssa etukäteen minkä tyyppinen pikkuruoka sopii kuhunkin tapahtumaan. Suosittelemme juomat ja hoidamme tarvittaessa hankinnat.
Häät kuuluvat erikoisuuksiimme. Tietäen että häät ovat asiakkaan tärkeimpiä päiviä, on panostuksemme sen mukaista. Meillä on 12 vuoden kokemus hääcateringista. Tapaamme asiakkaan hyvissä ajoin ja sovimme menyystä. Pidämme säännöllisesti yhteyttä hääpäivään asti. Asiakkaana päätät miten haluat meidän palvelevan. Kaikkea kattamisesta siivoukseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!
Oletko kutsunut vieraita, mutta ruuanlaittoon ei ole aikaa tai halua? Anna meidän huolehtia keittiöstäsi – valmisteluista tiskiin. Kokilla keittiöstäsi ja ruokapöydästäsi tulee ravintola illan kunniaksi. Sovimme yhdessä illan menyystä ja saavumme pari tuntia ennen ruokailua valmistelemaan keittiötäsi. Voit osallistua ruuanlaittoon ja samalla kenties saada hyviä vinkkejä, tai vaikka rentoutua sohvallasi.
Toimitamme mielellämme purtavat polttareihin. Ota ajoissa yhteyttä niin sovitaan makunne mukaiset sapuskat.
Haluatko tarjota ruokaa tai naposteltavaa messuosastollasi? Olisiko se mielestäsi parempi vaihtoehto kuin kynät ja ”krääsä”? Tarvitsetko tähän kokkia? Autamme mielellämme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Valmistamme kaikki ruuat yhdessä ja istumme pöytään maistamaan mestariteoksiamme.
Italialainen, ranskalainen ja espanjalainen ruoka sekä kurssit lapsille. KO-kurssit, viininmaistajaiset, ruuanlaitto miehille, edistyneempi ruuanlaitto, kolmen lajin finedining, ruuanlaitto lapsille.
Rent a chef´s järjestää myös yhdistyksille, kerhoille, koululuokille, tai periaatteessa kenelle vain joka haluaa vähän ekstraa kukkaroon, päivällisiä joissakin tiloissa Närpiössä tai miksei muuallakin. Sovimme etukäteen menyystä, hinnasta ja kerholle tms. jäävästä osuudesta.

Järjestyksen valvonta

Edellyttäälö tilaisuutesi järjestyksenvalvontaa? Ota yhteyttä, teemme yhteistyötä lukuisten koulutettujen valvojien kanssa.

A-oikeudet

Haluatko alkoholimyyntiä tilaisuuteesi? Yhteistyökumppanimme J&P Café Närpiössä hoitaa homman.

Menyyt

Tapaamme asiakkaat hyvissä ajoin ennen tilaisuutta ja käymme päivän/illan läpi, ja räätälöimme yhdessä juuri tähän tilaisuuteen sopivan menyyn. Mitkään menyy ei ole liian yksinkertainen tai vaativa. Suosimme lähituotantoa joten on plussaa jos asiakkaalta löytyy omia tuotteita.

Lahjakortit

Anna ystävillesi gourmet-ilta. Menemme heille valmistamaan aterian. Käykaikkiin palveluihin.

Luennot, stand up ja livemusiikki

Järjestämme luentoja, stand-up-komiikkaa ja konsertteja. Ottakaa yhteyttä ja esittäkää toivomuksenne – teemme parhaamme toteuttaaksemme ne.